Diensten

Laadpalen van Abancharging.

Bekijk alle laadpalen

Het aantal elektrische auto’s op de weg groeit hard in Nederland, evenals het aantal (openbare) laadpunten. De meeste openbare laadpalen bevinden zich op parkeerplaatsen, bij grote franchisers en bij pompstations. Wist u dat u als particulier of als bedrijfseigenaar ook een publieke laadpaal kunt laten plaatsen?

Wij bieden een totaalpakket aan van een laadpaal inclusief installatie. We hebben dit zowel voor 1-fase als 3-fase, voor een zeer scherpe prijs!

Ontwerp zonder titel-15

Soorten laadstations

Als u (toekomstig) eigenaar bent van een elektrische auto, dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in een laadpaal. Maar welke laadpaal kiest u? Wat kost een laadpaal? En wat komt er kijken bij de installatie? Wij vertellen u er graag alles over.

Mennekes AMTRON Compact

No-nonsense laden, met maximaal 11 kW laadvermogen, een vaste laadkabel type 2 en eenvoudige montage. Door het compacte ontwerp, ook voor bv. een krappe garageruimte de voordelige thuisoplossing.

Vanaf:

€545,-

incl: BTW

1. Mennekes AMTRON Compact

ABB Terra AC Wallbox

De eMobilityproducten van ABB passen naadloos in een groter geheel van oplossingen, zoals duurzame energie-opwekking, energiemanagement en energie-opslag. De Terra AC wallbox van AbanCharging is specifiek ontworpen om te voldoen aan de sterk stijgende vraag naar goede en toekomstbestendige EV-laadoplossingen voor thuis, bij bedrijven, commerciële locaties én openbare ruimten.

Vanaf:

€975,-

incl: BTW

1. ABB

Eve- Single S-Line

Een compact, enkel oplaadpunt dat een werkelijk slimme functie voor thuis opladen biedt De Eve Single S-line is ontworpen om werkelijk slimme functies voor thuis opladen te bieden. De compacte behuizing bevat een laadindicatielamp en kan aan een muur of paal worden gemonteerd om een plug & play oplossing te bieden. 

Hij is beschikbaar als laadcontact, of verbonden met een kabel inclusief kabelopslag. Internetverbinding verloopt via ethernet met online gebruiksgegevens vanaf ons eigen managementsysteem of een vrij gekozen systeem van derden.

Van 3,7kW t/m 11kW met 5 meter kabel vanaf

€1017,61,-

incl: BTW

Van 3,7kW t/m 11kW met socket vanaf

€1087,79,-

incl: BTW

Ratio Smart Box​

De Ratio Smart Box van AbanCharging is een eenvoudig te gebruiken laadoplossing voor thuis of op kantoor. De Smart Box beschermt een huis of kantoor tegen overbelasting terwijl de auto op maximale snelheid laadt. Met de Load Balancing-functie wordt de laadsnelheid aangepast op het overige verbruik in huis.

Vanaf:

€650,-

incl: BTW

thumbnail_1. Ratio

Advies nodig?

Neem contact met ons op en we helpen u met al uw vragen!