Onze merken

Zowel zakelijk als particulier is er veel keuze in laadpalen.

EVE SINGLE PRO-LINE: SLIM

ALFEN EVE SINGLE PRO-LINE: SLIM, COMPACT EN TOEKOMSTBESTENDIG

De Alfen Eve Single Pro-line van AbanCharging is een slim en compact laadstation voor thuis en op de zaak. De behuizing van dit 3,7kW tot 22kW laadstation is uitgevoerd in een duurzaam lichtgewicht polycarbonaat.

Het laadstation werkt op basis van gebruikersautorisatie maar Plug & Charge is ook een optie. Het is mogelijk het laadstation te verbinden met een backoffice. Gebruikers kunnen hun laadgegevens dan via elk met internet verbonden apparaat inzien.

De gebruiksinterface van de Alfen Eve Single Pro-Line is voorzien van een kleurenscherm, full-colour 3,5” scherm. Een kleinere versie van het zeer geliefde scherm van Alfen’s grotere vlaggenschip oplaadpunt. Het scherm begeleidt de gebruiker door het laadproces.

Een geïntegreerde RFID-lezer ondersteunt gebruikersidentificatie en een MID-meter maakt financiële afwikkeling mogelijk. Internetverbinding via GPRS/ethernet met gegevens is beschikbaar via vrij gekozen managementsystemen van derden.

Vanaf: €1240,-
4 Eve Single Pro-line

Klaar om uw elektrische auto voortaan
thuis te laden?

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op om de wensen te bespreken. Het is gratis en duurt slechts twee minuten!

*Laat je naam en telefoonnummer achter voor een vrijblijvend advies gesprek!
*Bij het verzenden van dit formulier geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens