Klantenverhalen

Onze klanten aan het woord

Als AbanCharging zijn wij altijd bezig om onze klanten tevreden te stellen. Wij zijn ook erg trots op het werk dat wij hebben geleverd aan onze klanten, zowel particulier als zakelijk. Op deze pagina lichten we een aantal klantcases uit. Bent u geïnteresseerd in een laadstation bij u thuis? Doe vrijblijvend onze keuzehulp. Wilt u meer weten over onze zakelijke laadoplossingen, dan verwijzen we u graag door naar onze pagina voor bedrijven.

Overzicht van alle klantencases

5/5
Bent u benieuwd hoe onze klanten over ons denken? In het onderstaande overzicht kunt u kennismaken met een aantal van onze tevreden klanten, zowel particulier als zakelijk!
image

Super team

Perfect geïnstalleerd door ervaren vriendelijke mannen, bij vertrek werkte alles.
Zelfs een fantastische after service om te kijken of alles naar wens is.

Lincy Baas

4.5/5
klantenvertegenwoor

Fijn bedrijf

Vanaf dag een tot nu - goed bereikbaar en vriendelijke service. Antwoord op al mijn vragen. AbanCharging keurig op tijd geplaatst, door ervaren monteurs. De sfeer onder elkaar was plezierig en overleg met de elektricien ging goed.

Charissa de Leeuw

4.5/5
klantenvertegenwoor

Zeer tevreden met AbanCharging!

Prettige medewerkers, goede informatie. Zeer tevreden.

Perry Hoogeveen

4.5/5
klantenvertegenwoor

Absolute aanrader

Na contact met AbanCharging was er snel een datum voor levering en montage. Al met al zeer tevreden zeker met de mensen die de montage hebben uitgevoerd.

Gerda Janssen

4.5/5

Geef uw mening

Zijn we onlangs bij u langs geweest en was u tevreden met ons? Laat anderen uw ervaring met AbanCharging weten door een review achter te laten op Google Reviews. Dit helpt ons enorm met het verbeteren van onze dienstverlening