fbpx Skip to main content

Kosten

Onze installatiepakketten zijn een indicatie van wat u kunt verwachten. U krijgt bij AbanCharging altijd een maatwerk-offerte.

Wat kost een laadpaal thuis?

Als u een laadpaal wilt kopen, dan wilt u natuurlijk ook weten wat dat gaat kosten. Er is een aantal factoren die van invloed zijn op de kosten van een laadpaal. Vul onze laadpaal keuzehulp in voor een snelle prijsindicatie, of vraag vrijblijvend advies aan.

Ga naar de keuzehulp
kosten
kosten

Kosten laadpaal thuis op een rij

Laadpaal keuzehulp

Installatie

De kosten van de installatie verschillen, afhankelijk van het werk dat in de meterkast moet worden uitgevoerd en de afstand tussen de meterkast en de laadpaal zelf. Deze afstand bepaalt hoeveel graafwerk de installateur moet uitvoeren, en hoe lang de kabels moeten zijn. De prijzen voor installaties liggen gemiddeld tussen 300 en 2.000 euro. Onze installatiepakketten zijn een indicatie van wat u kunt verwachten. U krijgt bij AbanCharging altijd een maatwerk-offerte.

Laadpaal keuzehulp
kosten

Elektrisch rijden een rekenvoorbeeld

Een Nederlandse automobilist rijdt gemiddeld 1083 km per maand. Met dit gemiddelde als uitgangspunt, kunnen we berekenen hoeveel u bespaart door elektrisch te rijden.Voor dit rekenvoorbeeld gaan we uit van:

kostenberekening oid

Per KM
per maand
Per jaar
Kosten benzine rijden
€ 0,14
€ 151,62
€ 1819,44
Kosten elektrisch rijden
€ 0,041
€ 44,40
€ 532,80
Je bespaart
€ 0,099
€ 107,22
€ 1286,64