fbpx Skip to main content

Laadoplossing

Wij ontzorgen u van A tot Z en bieden voor iedere unieke situatie een goede laadoplossing.

laadoplossing
laadoplossing
Bedrijven

Zet het duurzame imago van uw onderneming kracht bij door het plaatsen van elektrische laadpunten voor uw werknemers en bezoekers.

Publieke parkeerterreinen

Maak uw parking extra aantrekkelijk voor mensen met een elektrische auto. Naast een goede ligging baseren zij zeker hun keuze op de aanwezigheid van elektrische laadpalen. Regel zelf de tarieven voor het stroomgebruik, een extra inkomstenbron voor u.

Vastgoed

Drijf de waarde van uw vastgoedproject op door een investering in laadpalen. De behoefte aan elektrische laadpalen zal alleen maar toenemen en hiermee bent u klaar voor de toekomst.

Horeca en winkelcentra

Geef bezoekers van uw winkel of restaurant de mogelijkheid om hun auto te laden tijdens hun bezoek. U heeft de extra inkomsten van de laadpaal, uw bezoekers het gemak van de elektrische laad faciliteit waardoor ze na het shoppen of een hapje eten in een auto met volle batterij kunnen stappen.

Gemeenten

Steeds meer mensen kiezen voor elektrisch rijden, zorg er daarom voor dat er voldoende laad faciliteiten zijn waar zowel bewoners van als bezoekers aan uw gemeente gebruik van kunnen maken om hun elektrische auto op te laden. Als kers op de taart verlaagt u hiermee direct de CO2-uitstoot in uw dorp of stad

Engineering

Dankzij eigen engineers kunnen wij de beste laadoplossing op maat bieden voor uw locatie.

Laadstations

We kijken per situatie welk laadstation en welke vorm van Smart Charging het meest geschikt is.

Installatie

We installeren de laadoplossing die bij u past en geven instructie over het gebruik.

Laadpaalbeheer

Dankzij onze eigen CPO-service kunnen wij het laadpaalbeheer volledig uit handen nemen. Denk hierbij aan het automatisch verrekenen van kosten, resetten en updaten van uw laadstations.

Service

Onze service afdeling is goed bereikbaar, we zijn snel ter plaatse indien er een storing is met een van uw laadstations.

laadoplossing