fbpx

Laadoplossingen

Wij ontzorgen u van A tot Z en bieden voor iedere unieke situatie een goede laadoplossing.

Laadpalen voor bedrijven

Door de toename van het aantal elektrische auto’s, neemt ook de vraag naar laadpunten in rap tempo toe. Als eigenaar van een pand of bedrijf kunt u uw bezoekers van dienst zijn door op locatie laadvoorzieningen aan te bieden. Het mes snijdt hiermee aan twee kanten: u stimuleert een emissievrije toekomst én u kunt uw investering rendabel maken. Op zoek naar een passende laadoplossing? Wij ontzorgen u van A tot Z en bieden voor iedere unieke situatie een goede laadoplossing.

Ontwerp zonder titel-15

Uitdagingen voor bedrijven

Steeds vaker horen wij in de markt van bedrijven dat zij het wagenpark wel willen elektrificeren, maar niet precies weten hoe. Het begint natuurlijk bij een elektrische auto of bestelbus kopen of leasen, maar dan? Een aantal uitdagingen die wij regelmatig horen:

· Hoe werkt het opladen van elektrische auto’s?

· Welk merk laadpaal is de beste keuze?

· Mijn bedrijf heeft al een laadstation en we willen uitbreiden, kan dat wel?

· En op welk platform dan?

· Wat houdt een laadoplossing in voor de energieaansluiting van mijn bedrijfspand, wat is de beste oplossing?

· Ik heb gelezen over Smart Charging, maar wat is dat eigenlijk en wat kost het?

· Moeten we dit in 1 keer betalen of kunnen we ook bijvoorbeeld huren?

Het antwoord op deze vragen is niet uniform, iedere situatie is uniek. Wij komen daarom graag bij uw bedrijf op bezoek om advies te geven over de meest geschikte laadoplossingen en de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij ontzorgen u van A tot Z door het gehele proces uit handen te nemen. U kunt zich volledig op uw bedrijf concentreren.

Sectoren waarin wij gespecialiseerd zijn

Bedrijven

Zet het duurzame imago van uw onderneming kracht bij door het plaatsen van elektrische laadpunten voor uw werknemers en bezoekers.

Gemeenten

Steeds meer mensen kiezen voor elektrisch rijden, zorg er daarom voor dat er voldoende laad faciliteiten zijn waar zowel bewoners van als bezoekers aan uw gemeente gebruik van kunnen maken om hun elektrische auto op te laden. Als kers op de taart verlaagt u hiermee direct de CO2-uitstoot in uw dorp of stad

Publieke parkeerterreinen

Maak uw parking extra aantrekkelijk voor mensen met een elektrische auto. Naast een goede ligging baseren zij zeker hun keuze op de aanwezigheid van elektrische laadpalen. Regel zelf de tarieven voor het stroomgebruik, een extra inkomstenbron voor u.

Horeca en winkelcentra

Geef bezoekers van uw winkel of restaurant de mogelijkheid om hun auto te laden tijdens hun bezoek. U heeft de extra inkomsten van de laadpaal, uw bezoekers het gemak van de elektrische laad faciliteit waardoor ze na het shoppen of een hapje eten in een auto met volle batterij kunnen stappen.

Vastgoed

Drijf de waarde van uw vastgoedproject op door een investering in laadpalen. De behoefte aan elektrische laadpalen zal alleen maar toenemen en hiermee bent u klaar voor de toekomst.

Volledige ontzorging

AbanCharging is de ‘one stop shop’ voor het gehele proces zodat u zich kan blijven richten op uw core business. We bieden u en uw EV-rijders optimaal gemak voor, tijdens en na de installatie.

Engineering

Dankzij eigen engineers kunnen wij de beste laadoplossing op maat bieden voor uw locatie.

Laadstations

We kijken per situatie welk laadstation en welke vorm van Smart Charging het meest geschikt is.

Installatie

We installeren de laadoplossing die bij u past en geven instructie over het gebruik.

Laadpaalbeheer

Dankzij onze eigen CPO-service kunnen wij het laadpaalbeheer volledig uit handen nemen. Denk hierbij aan het automatisch verrekenen van kosten, resetten en updaten van uw laadstations.

Service

Onze service afdeling is goed bereikbaar, we zijn snel ter plaatse indien er een storing is met een van uw laadstations.

Waarom AbanCharging?

Met reeds meer dan 9.000 zonnepanelen installaties in Nederland hebben wij de broodnodige ervaring in huis om voor iedere unieke EV-uitdaging een geschikte oplossing te vinden.

Wij zijn dé specialist in Smart Charging: geen overbelasting en altijd de juiste stroomcapaciteit waar het op dat moment nodig is.

Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd voor de installatie van zowel AC-laders als DC-snelladers.

We kunnen voor grote industriële oplossingen adviseren over de optimalisatie van uw netaansluiting door middel van plaatsing van storage (een batterij) in combinatie met zonnepanelen.

Wij kiezen alleen voor future proof oplossingen.

4 Eve Single Pro-line

Klaar om uw elektrische auto voortaan
thuis te laden?

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op om de wensen te bespreken. Het is gratis en duurt slechts twee minuten!

*Laat je naam en telefoonnummer achter voor een vrijblijvend advies gesprek!
*Bij het verzenden van dit formulier geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens