Onze laadpalen

AbanCharging staat voor kwaliteit. We werken samen met aanbieders van slimme laadpalen die de toekomst voor ogen houden. Wij zijn momenteel gepartnerd met vier professionele merken die elk laadstation met unieke, slimme functies aanbieden. Op deze manier kunnen wij met ons zorgvuldig samengestelde assortiment iedere klantvraag bedienen.

Alfen laadpaal

Laadpaal: Alles wat je moet weten over elektrisch opladen van je auto

Elektrische auto’s zijn de toekomst van de mobiliteit en steeds meer mensen maken de overstap naar elektrisch rijden. Als je een elektrische auto hebt of overweegt er een te kopen, dan is het belangrijk om te weten hoe je je auto kunt opladen. Een laadpaal is daarbij onmisbaar. In dit artikel gaan we dieper in op wat een laadpaal is, waar je op moet letten bij het kiezen van een laadpaal en hoe je deze kunt installeren.

Soorten laadstations

Als u (toekomstig) eigenaar bent van een elektrische auto, dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in een laadpaal. Maar welke laadpaal kiest u? Wat kost een laadpaal? En wat komt er kijken bij de installatie? Wij vertellen u er graag alles over.

Van Alfen - Eve - Single S-Line

Een compact, enkel oplaadpunt dat een werkelijk slimme functie voor thuis opladen biedt De Eve Single S-line is ontworpen om werkelijk slimme functies voor thuis opladen te bieden. De compacte behuizing bevat een laadindicatielamp en kan aan een muur of paal worden gemonteerd om een plug & play oplossing te bieden. 

Hij is beschikbaar als laadcontact, of verbonden met een kabel inclusief kabelopslag. Internetverbinding verloopt via ethernet met online gebruiksgegevens vanaf ons eigen managementsysteem of een vrij gekozen systeem van derden.

Van 3,7kW t/m 11kW met 5 meter kabel

Vanaf

€841,-

Van 3,7kW t/m 11kW met socket

Vanaf

€899,-

Easee

Klein maar krachtig

Onze Easee laadrobot is een slimme lader die zich automatisch aanpast aan alle elektrische auto’s, en aan elk elektriciteitsnet. De lader zit boordevol techniek en veiligheidsvoorzieningen, maar is zeer eenvoudig in gebruik.

7,4kW t/m 22kW

Vanaf

€949,-

EVbox Elvi

De perfecte laadpaal voor thuis

Levert topprestaties, heeft weinig onderhoud nodig en is klaar voor de toekomst. EVBox Elvi is de enige laadpaal die je ooit nodig zult hebben. Het modulaire ontwerp en de eenvoudige interface maken het laden en installeren van elektrische voertuigen eenvoudiger dan ooit. Elvi biedt je live inzicht in je laadsessies en beheer op afstand.

7,4kW met 6 meter kabel

Vanaf

€822,50,-

11kW met 6 meter kabel

Vanaf

€1115,74,-

22kW met 6 meter kabel

Vanaf

€1049,98,-

7,4kW t/m 22kW Socket

Vanaf

€1073,24,-

Elvi socket white 1

Wallbox PULSAR PLUS

Wallbox Pulsar is ontwikkeld om je elektrische auto een krachtige slimme lader in een ongelooflijk klein formaat te geven. Hij is perfect voor dagelijks gebruik aan huis. De compacte afmetingen en het minimalistische ontwerp passen in elke garage en deze worden versterkt door de vele functies die op de myWallbox-app te vinden zijn.
7,4kW

Vanaf

€645,10,-

11kW

Vanaf

€671,95,-

22kW

Vanaf

€679,86,-

Advies nodig?

Neem contact met ons op en we helpen u met al uw vragen!