Over ons

Onze laadoplossingen bieden comfort en gemak én fun. De toekomst is volgens ons niet alleen groen, maar ook slim!

Wij zijn AbanCharging

Bij AbanCharging zijn we fan van elektrisch rijden, omdat dit een groenere toekomst voor ons allemaal biedt. Daarnaast vinden we dat het opladen van uw auto niet alleen noodzaak is, maar zien we het laadstation als onderdeel van een duurzaam huis. De laadpaal houdt rekening met het stroomverbruik in huis en werkt samen met eventuele andere groene stroomoplossingen, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen. Onze laadoplossingen bieden comfort en gemak én fun. De toekomst is volgens ons niet alleen groen, maar ook slim!

Betrouwbaar

AbanCharging staat voor kwaliteit. We vinden het belangrijk om in één keer een perfect werkend product op te leveren. Daarom werken we met betrouwbare merken en onze eigen professionele installateurs.

Slim

Wij zien de laadpaal als een slim apparaat dat echt in huis geïntegreerd kan worden. Zo is de laadpaal niet een op zichzelf staand product, maar een onderdeel van het volledige ecosysteem van uw huis.

Persoonlijk

U krijgt persoonlijk advies, dat goed afgestemd is op uw situatie en wensen. Samen met u brengen we in kaart welke functies uw laadstation moet hebben, door te inventariseren hoe u deze gaat gebruiken

Expertise

Onze installateurs zijn opgeleid en gecertificeerd om op professionele wijze laadstations te installeren en op te leveren. Bij ons geniet u niet alleen van een deskundige installatie, maar ook van deskundig advies.

Gecertificeerde installateurs

Het installeren van een laadpaal is een complexe taak. Dit moet professioneel en vakkundig gebeuren. Wij begrijpen dit als geen ander en daarom werken wij enkel met onze eigen gecertificeerde installateurs.Als u een installateur inschakelt, dan wilt u natuurlijk kwaliteit en professionaliteit. Deze certificaten zijn ons bewijs van bekwaamheid en veiligheid. Naast de basiscertificeringen die relevant zijn in de installatiebranche, zijn wij ook nog eens erkend leerbedrijf. Het houdt ons scherp om continue te verbeteren en de jonge generatie klaar te stomen voor de toekomst

Dankzij gecertificeerde monteurs zijn onze installaties altijd betrouwbaar.

Met onze kennis en ervaring zijn we de beste keuze voor laadstations.

Bij ons krijgt u altijd persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie en wensen.

Wij zijn de beste installateurs van laadpalen in Nederland met jaren ervaring in ons team.

logo-techniek-nederland
NEN3140-logo
NEN-1010

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van ondermeer de technische detailhandel. Techniek Nederland vertegenwoordigt meer dan 6.300 bedrijven, waaronder abansolar.nl en AbanCharging.

NEN 3140 Certificering

NEN 3140 is de Nederlandse norm voor het veilig werken aan elektrische installaties met laagspanning. Laadpalen vallen in deze categorie. Al onze installateurs zijn gecertificeerd om op een veilige manier installatie en onderhoud van laadpalen uit te voeren.

NEN1010 Certificering

NEN 1010 is de algemene Nederlandse norm voor elektrische installaties met laagspanning. Laadpalen vallen in deze categorie. Doordat onze installateurs gecertificeerd zijn om elektrische installaties op te leveren, weet u zeker dat uw laadpaal na de installatie voldoet aan de eisen en veilig gebruikt kan worden.

Deskundige installatie

Een deskundige installatie is essentieel voor een goedwerkende laadpaal. Met ruim 9000 installaties bent u bij ons aan het juiste adres voor een deskundige laadpaal installatie. Wij ontzorgen u van A tot Z

Laadpaal installatie

Omdat een laadstation werkt met hoge spanning en vooral een behoorlijke stroomsterkte, kunt u deze zonder gedegen kennis van elektrische installaties niet zelf installeren. Deskundige installatie is belangrijk zodat u zeker weet dat de installatie veilig verloopt en dat de laadpaal veilig is voor gebruik na de installatie. Heeft u vragen over de installatie?

Kwaliteit staat voorop

Al onze installateurs zijn gecertificeerd en zijn getraind door de merken waarmee wij zijn gepartnerd. Indien nodig komen we met twee installateurs om te zorgen dat de installatie altijd binnen 1 dag uit te voeren is. Wanneer er veel graafwerk is, sturen we een stratenmaker of hovenier mee. Uw oprit ligt er naderhand weer strak bij zoals we hem aantroffen.

Meer dan 9.000 zonne-energie installaties

Op dit moment hebben we meer dan 9.000 zonne-energie installaties succesvol uitgevoerd in heel Nederland. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de eisen van een veilige – en duurzame – laadpaal installatie? Bekijk dan hieronder de stappen van een installatie.

Wilt u liever direct advies op maat van onze specialisten?

Installatie in 5 stappen