fbpx Skip to main content

Over ons

Werken Tips thuis laden
Betrouwbaar

AbanCharging staat voor kwaliteit. We vinden het belangrijk om in één keer een perfect werkend product op te leveren. Daarom werken we met betrouwbare merken en onze eigen professionele installateurs.

Slim

Wij zien de laadpaal als een slim apparaat dat echt in huis geïntegreerd kan worden. Zo is de laadpaal niet een op zichzelf staand product, maar een onderdeel van het volledige ecosysteem van uw huis.

Persoonlijk

U krijgt persoonlijk advies, dat goed afgestemd is op uw situatie en wensen. Samen met u brengen we in kaart welke functies uw laadstation moet hebben, door te inventariseren hoe u deze gaat gebruiken

Expertise

Onze installateurs zijn opgeleid en gecertificeerd om op professionele wijze laadstations te installeren en op te leveren. Bij ons geniet u niet alleen van een deskundige installatie, maar ook van deskundig advies.

Dankzij gecertificeerde monteurs zijn onze installaties altijd betrouwbaar.

Met onze kennis en ervaring zijn we de beste keuze voor laadstations.

Bij ons krijgt u altijd persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie en wensen.

Wij zijn de beste installateurs van laadpalen in Nederland met jaren ervaring in ons team.

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van ondermeer de technische detailhandel. Techniek Nederland vertegenwoordigt meer dan 6.300 bedrijven, waaronder abansolar.nl en AbanCharging.

NEN 3140 Certificering

NEN 3140 is de Nederlandse norm voor het veilig werken aan elektrische installaties met laagspanning. Laadpalen vallen in deze categorie. Al onze installateurs zijn gecertificeerd om op een veilige manier installatie en onderhoud van laadpalen uit te voeren.

NEN1010 Certificering

NEN 1010 is de algemene Nederlandse norm voor elektrische installaties met laagspanning. Laadpalen vallen in deze categorie. Doordat onze installateurs gecertificeerd zijn om elektrische installaties op te leveren, weet u zeker dat uw laadpaal na de installatie voldoet aan de eisen en veilig gebruikt kan worden.

wie zijn we

Deskundige installatie

Krijg deskundig advies

Laadpaal installatie

Krijg deskundig advies
wie zijn we
Krijg deskundig advies

Meterkast voorbereiden

Graaf- en boorwerkzaamheden

De lader plaatsen

Tip van onze AbanCargining installatiespecialisten

Testen en activeren