Laadpalen Zakelijk

Laat energie werken!

Elektrische laadfaciliteit voor uw bedrijf?

AbanCharging biedt zakelijke klanten een totaalpakket van slimme laadoplossingen. Wij adviseren u over slimme laadpalen, verzorgen de installatie en geven u deskundig advies. Wij helpen u graag op weg!

Is uw bedrijf klaar voor de nieuwe mobiliteit?

Op zoek naar hoogwaardige laadpalen voor uw bedrijf? AbanCharging is gespecialiseerd in de levering en installatie van slimme laadstations. Wij regelen het gehele proces van A tot Z.

Met onze slimme laadoplossingen die naadloos geïntegreerd kunnen worden in ieder bedrijfspand bent u een duurzame onderneming em biedt u uw klanten en werknemers de mogelijkheid tot opladen, desgewenst tegen een door u bepaald tarief.

foto-04 (Small)

PROFESSIONELE LAADOPLOSSINGEN

Zet in op de toekomst en breng het gemak van elektrisch laden naar uw onderneming.

2 Eve Single S-line

Efficiënte laadoplossing voor uw bedrijf

Als bedrijf of organisatie kunt u eenvoudig laadpalen plaatsen voor de elektrische auto’s van uw klanten, bezoekers, medewerkers en huurders. Zo biedt u hen gemak en een extra service, die zij beslist zullen waarderen. Bij AbanCharging bent u aan het juiste adres voor zakelijke alles-in-1 laadoplossingen.

Laadpalen voor elke situatie

Met zakelijke laadpalen biedt u medewerkers en bezoekers een extra service. Hiermee zet u een stap richting fossielvrij reizen. AbanCharging heeft verschillende mogelijkheden. Ontdek welke oplossingen het beste passen bij uw situatie.

Onze laadoplossingen

Overweegt u als bedrijf uw laadstations te installeren op uw locatie(s)? AbanCharging staat van A tot Z voor u klaar: van advies tot installatie.

Steeds meer bedrijven verduurzamen hun parkeerterrein, maar ook particulier gaan steeds meer medewerkers elektrisch rijden. Horeca, winkels en bedrijven spelen daar steeds meer op in om hun parkeerplekken te voorzien van één of meerdere laadpalen. Zo kan het personeel altijd de auto opladen, maar het kan ook een manier zijn om meer bezoekers aan te trekken, omdat deze bij uw bedrijf hun elektrische auto op kunnen laden.

Professioneel advies op maat

De kennis die AbanCharging heeft van de energiemarkt, installatietechniek en geavanceerde laadtechnologie komt mooi samen in de laadoplossingen die wij bieden aan onze klanten.

Of u nu op zoek bent naar een laadpaal voor uw eigen auto, die van het personeel of die van uw bezoekers, AbanCharging biedt voor elke situatie een oplossing.

KWALITEIT STAAT VOOROP

Al onze installateurs zijn gecertificeerd en zijn getraind door de merken waarmee wij zijn gepartnerd.

Ontwerp zonder titel-11

Trek meer bezoekers met uw elektrische laadfaciliteit

AbanCharging plaatst laadpalen voor elektrische auto’s en voorziet alles wat daarbij hoort. Van planning en voorbereidende (elektriciteits-) werkzaamheden tot plaatsing, onderhoud en beheer.

Start vandaag nog met de planning van uw laadinfrastructuur met AbanCharging en trek hiermee meer bezoekers. Daarnaast kunnen ook uw werknemers meteen gebruik maken van deze laadpalen. Zorg dat u klaar bent voor de toekomst!

In 5 stappen een zakelijke laadpaal

1

U vraagt uw zakelijke laadpaal aan

U geeft uw gegevens door via het online offerteformulier.

2

We nemen uw aanvraag door

We bekijken uw aanvraag en bellen u binnen één werkdag om de technische details te bespreken.

3

We sturen u een offerte of maken een schouw afspraak

U krijgt direct een offerte op maat of we maken een afspraak voor een schouw bij uw bedrijf. Dat hangt af van uw wensen.

4

De monteur belt u

Als wij de laadpaal voor u mogen installeren, belt de monteur u binnen vijf werkdagen na uw akkoord op de offerte. Hij maakt dan samen met u een afspraak voor het installeren van uw laadpaal.

5

De monteur installeert uw laadpaal

De monteur komt bij u langs om uw laadpaal te installeren en uit te leggen hoe de laadpaal werkt. U kunt daarna meteen uw elektrische auto opladen of de laadpaal beschikbaar stellen voor medewerkers of bezoekers.

Klaar voor een elektrische laadfaciliteit
voor uw bedrijf?

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op om de wensen te bespreken. Het is gratis en duurt slechts twee minuten. Laat je naam en telefoonnummer achter voor een vrijblijvend advies gesprek! Uw gegevens worden beschermd.

*Bij het verzenden van dit formulier geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens